Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,3 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,4
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,6
Waar voor uw geld
8,0
Beoordelingen
    Lindy
    nl
    7,9
    15 januari 2018
    Heerlijk
    Het ontbijt viel tegen. Er waren koude eitjes en beetje matige kwaliteit broodjes. Maar al met al was het eigenlijk ook wel prima voor de prijs die we hadden en was het relaxed om wel wat binnen te hebben voor we op stap gingen.
    Het bed was echt echt echt goed. Maar de locatie was nog perfecter. Echt geweldig! Hotel zeker aan te bevelen.
    P.C.
    nl
    7,5
    4 januari 2018
    Mooie locatie om Praag te verkennen.
    Er is geen lift in het hotel, en dat is niet op de website te vinden. Als je handicappend bent. Ook geen emergency uitgang.
    Kamers wat aan de kleine kant, maar goed uitgerust. Wel een kluisje, maar dat vonden we pas op de laatste dag (onderin een kast. Werd ons niet verteld). Ontbijt is prima verzorgd.
    Melvin
    nl
    5,0
    3 november 2017
    Dit was niet wat ik verwachte, op de site vaan booking.com presenteerd het hotel zich anders.
    Douche was slecht, weinig druk en ook de temperatuur was slecht te regelen. Ontbijt was heel sumier en brood taai.
    Vriendelijk personeel, leuke sfeer
    nl
    7,0
    2 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    vhoolsf
    be
    8,3
    18 september 2017
    Niks.
    De ligging.
    Wim
    be
    8,3
    28 augustus 2017
    Heerlijk verblijf!
    Blij met de ventilator, maar een airco zou nog beter zijn ;)
    lekker ontbijt. Schitterende locatie bij alles dichtbij in historisch centrum
    walter
    be
    5,4
    24 augustus 2017
    goed gelegen maar onvriendelijk personeel en zeer kleine kamer
    personeel onvriendelijk, zeer kleine kamer
    goede ligging
    Nadine
    nl
    5,8
    23 augustus 2017
    Praag een super leuke stad!
    Bedden doorgelegen en heel zacht. Last van zwervers achter het hotel, de hele nacht door. Personeel sliep middernacht op een bank naast de receptie.
    Locatie was perfect!
    Henk
    nl
    7,5
    20 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be
    7,5
    20 juli 2017
    Het ontbijt viel ons prijs/kwaliteit tegen; heel veel lawaai van op straat (uitgangsbuurt).
    Mooie kamer, groot, in het centrum van Praag; dag en nacht receptie; vriendelijke ontvangst.
    Fleur
    nl
    8,3
    25 april 2017
    Prima hotel voor een citytrip, op een perfecte locatie
    Het hotel ligt op een perfecte locatie midden in de stad, heeft schone eenvoudige kamers en een prima ontbijt.
    AdriaanC
    nl
    8,8
    27 maart 2017
    Goed hotel.
    Locatie midden in het oude centrum. Prima kamer en ontbijt
    Rijk
    nl
    7,9
    21 maart 2017
    Alles naar wens op een enkel incident na
    Service! Nadat onze sleutel per ongeluk aan de binnenzijde van de kamer in het slot was gebleven, de kamer kwam direct in de ontbijtkamer uit (dat bracht ons -onterecht- op het idee dat hij niet hoefde te worden afgesloten, we zaten direkt naast onze deur te ontbijten), bleek de kamer afgesloten. De eerste reactie van de receptioniste was: "that will cost you 1000 crones! This happens all the time! I will have to send for the lockersmith". Het kostte hem letterlijk 2 seconden om met een sleuteltje of tangetje de deur te openen. Toen ik de receptioniste vroeg waarom zij niet zelf zo'n tangetje in de la had, daar het "all the time" gebeurde, zei ze ijskoud dat zij receptioniste was en geen professionele lockersmith. Ik zei dat dat ook niet hoefde, want dat zelfs een kind die deur had kunnen openen met dat tangetje. Daar wilde ze niets van weten. Ik moest betalen. Er kon zelfs geen vriendelijk woord af. Iets als: wat vervelend voor u! Oid. Kortom een heel vervelende ervaring, we voelden ons in de val gelopen. Er werd ook negens gewaarschuwd (briefje op deur oid). 👎👎👎
    Kamer was goed, ontbijt ok. Locatie beviel ons erg goedservice
    Maja
    nl
    9,2
    27 januari 2017
    Prachtige locatie
    Er word nergens aangetoond dat je misschien op de 5e verdieping zit en er geen lift is.
    De ligging, deze is perfect
    Luuk Willems
    nl
    7,1
    16 januari 2017
    Locatie top en goedkoop!
    Ontbijt was echt mager, daarnaast was de deur van onze bestelde kamer kapot en kregen een veel grotere. Dat was heel fijn, maar die kleine kamer kan echt niet, zo klein
    Kamer en locatie top en niet duur! Verder fijne grote bedden!
    Elske
    nl
    7,1
    12 december 2016
    Prima middenklasse hotel in centrum Praag!
    In de kamer staan mooie antieke meubels. Deze zijn echter nogal fors ten opzichte van het formaat van de (standaard)kamer. Daardoor konden we eigenlijk niet van het bureau en de stoel gebruik maken. De douchekop moet nodig worden ontkalkt en het doucheputje moet ook eens worden schoongemaakt, want het water loopt niet goed weg. Dit hebben wij bij de receptie gemeld, dus het zou vlot verholpen moeten zijn. Het heeft ons in ieder geval niet in de weg gestaan.
    Het is een sfeervol hotel met mooie gezellige kamers. De mensen zijn vriendelijk en bereid je te helpen. De locatie was buitengewoon; op loopafstand van alle bezienswaardigheden! Het ontbijt was prima. Brood, broodjes, diverse soorten hartig en zoet beleg, gekookte eieren en een keuze aan cereals. Op de kamer zijn koffie- en theezetfaciliteiten.
    Leon
    nl
    8,8
    28 oktober 2016
    Prima verblijf voor paar dagen praag overal vlakbij en vriendelijk personeel helaas geen lift
    Koffie bij ontbijt
    Locatie
    Annaliese
    nl
    7,1
    15 september 2016
    De parkeerplaats is een ramp om te vinden en ze waren niet bereid om ons te helpen wat jammer
    De kamers zijn erg mooi
    Ronald
    be
    7,9
    12 september 2016
    Is onmiddellijk in de buurt van het uitgaanscentrum. Het kan er dus 's nachts lawaaiierig zijn.
    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en de kamer was zeker ruim genoeg.
    nl
    4,6
    25 augustus 2016
    Kleinste kamertje ooit
    Het kamertje was de kleinste die ik ooit heb meegemaakt, men kon er net twee single bedden ingeprutst krijgen. Het kamertje zelf was ook tussen twee andere kamers ingeprutst. Ik dacht een kamer te krijgen met eigen badkamer maar dat was niet zo.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten